hu en
2017. Július 13. 13:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Suljic Asmir: "Remélem, a pályán is meg tudjuk mutatni, amit gyakoroltunk"

Bosnyák-magyar szélsőnk szerint az előkészületek jól sikerültek.

A Videoton FC csütörtökön 18:15-ös kezdéssel az észt Nõmme Kalju FC ellen mérkőzik az Európa Liga második selejtezőkörének odavágóján. A találkozót megelőzően Suljic Asmir beszélt honlapunknak.

"Megnéztük és kielemeztük az ellenfelünk előző találkozóit, de elsősorban nem is ezzel kell foglalkoznunk, hanem azzal, hogy mi felkészüljünk. Az elmúlt kilenc napban rengeteget gyakoroltunk és remélem, hogy ezt a pályán is meg tudjuk majd mutatni. Igyekszünk mindent megvalósítani, amit a vezetőedző kért. Úgy érzem, jól sikerültek az előkészületek. A Kalju minden tiszteletet megérdemel, hiszen rendszeres szereplője a nemzetközi kupáknak és továbbjutott az első selejtezőkörből, de minden erőnkkel azon leszünk, hogy gólokat rúgjunk az esti összecsapáson. Az edzésünk után annyit tudok mondani, hogy a stadion ugyan nem új, de semmi probléma nincs vele és a pálya is teljesen rendben van" - értékelt szélsőnk.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek