hu en
2017. Július 12. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
EL
Elindult a Vidi Tallinnba

Csapatunk csütörtök este az EL második selejtezőkörében lép pályára az észt fővárosban.

A Vidi július 13-án, csütörtökön - magyar idő szerint - 18:15-kor Észtország fővárosában, Tallinnban, a Kadriorg Stadionban lép pályára a Nõmme Kalju FC ellen az Európa Liga második selejtezőkörének első összecsapásán.

Szerda reggel 7:15-kor gördült ki a Sóstói Stadionból a csapatunkat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre szállító autóbusz, 10 órakor pedig felszállt a csapatot Észtországba szállító repülőgép.

Marko Nikolics vezetőedző az alábbi 20 fős utazó keretet jelölte ki:

Kovácsik Ádám, Horváth Tamás, Loic Nego, Stopira, Vinícius Paulo, Juhász Roland, Pátkai Máté, Anel Hadzic, Suljic Asmir, Marko Scsepovics, Danko Lazovics, Géresi Krisztián, Szolnoki Roland, Tamás Krisztián, Bódi Ádám, Barczi Dávid, Mirko Maric, Varga József, Fejes András, Szabó Bence

"Kovács István az egyik edzésen egy rúgást kapott a lábfejére, ezért ő ezúttal nem utazik el a csapattal, ahogy szintén itthon marad a rehabilitációs munkát végző Fiola Attila is" - tudtuk meg dr. Kovács Tibor csapatorvostól.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek