hu en
2017. Július 12. 17:31  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Európa Liga
A Kadriorg Stadionban edzett a Vidi

A Nõmme Kalju elleni meccs előtt Marko Nikolics és Suljic Asmir válaszolt az újságírók kérdéseire, majd a találkozó helyszínén gyakorolt a csapat. 

A Videoton FC csütörtökön este 18:15-ös kezdéssel Észtországban, a Nõmme Kalju FC ellen vív Európa Liga-selejtező mérkőzést. A találkozót megelőző napon a szokásoknak megfelelően sajtótájékoztatóra került sor a Kadriorg Stadionban, melyen Szergej Francevnek, ellenfelünk vezetőedzőjének szavait a csapatkapitány, Vitalij Teles tolmácsolta. Az észteket követően a Vidi vezetőedzőjét, Marko Nikolicsot és szélsőnket, Suljic Asmirt is kérdezhették az újságírók.

Szergej Francev elárulta, hogy ismerik és tisztelik a Videoton FC-t, hiszen egy magyar élcsapatról van szó, de ugyanakkor azt is elmondta, hogy úgy érzi, csapata is jól felkészült a mérkőzésre, így jó eredményt vár saját együttesétől.

A Kalju vezetőedzőjének szavait a csapatkapitány, Vitalij Teles is megerősítette, hozzátéve, hogy ő is győzelemre számít a Vidi ellen az első találkozón.

A hazaiak sajtótájékoztatója után a lépcsőfordulóban köszöntette egymást a két vezetőedző, hiszen Marko Nikolics Suljic Asmir társaságában útban volt a sajtószoba felé, hogy válaszoljon az észt újságírók kérdéseire. A szerb szakember elmondta, hogy alaposan kielemezték a Kalju mérkőzéseit, nem csak a B36 ellen, hanem bajnoki találkozókon is látták a csapatot, és a felvételek alapján egy modern focit játszó, jól kontrázó ellenfélre számít, de természetesen továbbjutást vár a párharctól. 

Bosnyák-magyar szélsőnk elárulta, hogy szerinte sikerült jól felkészülnünk az ellenfélből, és bízik abban, hogy az edzéseken gyakoroltakat sikerül megvalósítanunk csütörtök este a Kadriorg Stadionban. 

A sajtótájékoztatót követően a csapat a csütörtöki mérkőzés helyszínén, a Kadriorg Stadionban edzett, a bemelegítés után természetesen a Kalju elleni taktikát gyakorolták a játékosok. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek