hu en
2017. Július 08. 19:30  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
TUDÓSÍTÁS
Egygólos vereség a Pakstól felkészülési mérkőzésen

Több fiatal is bizonyítási lehetőséget kapott szombat délután, gólunkat Barczi Dávid szerezte a második félidőben.

A bajnoki rajt előtt egy héttel csapatunk a Paksi FC ellen lépett pályára. Ezúttal a Horváth Tamás – Bolla, Mocsi, Fejes, Tamás – Varga József, Szolnoki – Szabó Bence, Barczi, Bódi – Maric tizenegy kezdte a találkozót.

A 2. percben egy jobb oldali akció után Barczi lőtt kapura, a labda az egyik paksi hátvédről pattant ki szögletre. Az 5. percben megszerezte a vezetést a Paks – Haraszti jobboldali beadása után Bartha kapásból talált be a kapunkba (0-1). A 12. percben Bódi húszméteres szabadrúgása tekeredett a jobb felső sarok felé, Molnár Péter azonban bravúrral szögletre ütötte a labdát. A sarokrúgás után Szabó Bence került helyzetbe, de éles szögből csak az oldalhálót találta el. A 22. percben ismét egy jobb oldali Haraszti-beadás után veszélyeztettek a vendégek, de Szabó János kapáslövése után nagyot védett Horváth. Egy perccel később Bertus szögletét követően viszont nem kellett hárítania kapusunknak, a paksi balbekk közeli fejese elkerülte a kaput. Az első félidő végén Szolnoki maradt földön egy szerelési kísérletet követően, a játékvezető pedig az ápolás közben lefújta a játékrészt, egygólos paksi vezetésnél fordultak a csapatok.

A szünetben nem cseréltünk, Csertői Aurél pedig csak a kapuban változtatott, így a második félidő elején már Verpecz István hárította Mirko Maric fejesét. Az 54. percben Haraszti húzta volna vissza a labdát néhány csel után a rövid sarokra, de Mocsi blokkolta a lövést. A 64. percben Barczi Dávid egyenlített, középpályásunk higgadtan fejezett be egy támadást, lapos lövését Verpecz nem tudta hárítani (1-1).

A 74. percben Barczi passza után Bódi lőtt nagy erővel kapu fölé. A 80. percben megszerezte második gólját a Paks – Hajdú passza Bálót találta üresen, a vendégek cserejátékosa ballal a hosszú sarokba lőtte a labdát (1-2).

A 85. percben Hahn került nagy helyzetbe, de lövése a kapufán csattant. Több lehetőséget a lefújásig már nem alakítottak ki a csapatok, 2-1-es paksi győzelemmel ért véget a találkozó.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek