hu en
2017. Július 04. 13:52  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Vásárolja meg 2017-es őszi szezonbérletét!

9 hazai mérkőzés, köztük a bajnoki címvédő Bp. Honvéd, és a Magyar Kupa-győztes FTC elleni rangadó! Ne maradjon le egy Vidi-meccsről sem, váltson szezonbérletet és szurkoljon a csapatnak a helyszínen! Tavaszi bérleteseink számára július 5-én kezdődik az őszi szezonra szóló bérletek értékesítése!

2017. július 16-án, vasárnap 17 órakor lép pályára csapatunk az OTP Bank Liga NB I 2017/2018-as szezonjának nyitófordulójában. Első ellenfelünk az abszolút élvonalbeli újonc Balmazújváros lesz. Rajta kívül az őszi szezonban az Újpestet, a DVSC-t, a kupagyőztes FTC-t, a Haladást, a bajnoki címvédő Bp. Honvédot, a Puskás Akadémiát, a Mezőkövesdet és a Paksot látjuk vendégül.

A szabályok értelmében a Puskás Akadémia ellen nem játszhatunk az ideiglenes otthonunkban, a Pancho Arénában, hiszen az a felcsúti csapat hazai pályája. Az október 21-i hétvégén esedékes Videoton FC - Puskás Akadémia FC NB I-es bajnoki mérkőzés előreláthatólag a fővárosban kerül megrendezésre, de természetesen arra a találkozóra is érvényesek lesznek az őszi Vidi-bérletek. A mérkőzés pontos helyszíne a későbbiekben kerül kijelölésre, amint ez megtörtént, szurkolóinkat azonnal tájékoztatni fogjuk. 

Az őszi menetrendet ide kattintva nézhetik meg!

Váltson Ön is bérletet, szurkoljon élőben a csapatnak ősszel is!

Bérleteseink hűségét jutalmazzuk

A 2016/2017-es tavaszi szezonra érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink a korábbi évekhez hasonlóan most is elsőbbséget élveznek az őszi bérlet megvásárlásakor. Tavaszi bérleteseink július 5. és július 12. között, a VidiShopban vásárolhatják meg szezonbérletüket a már megszokott helyükre, amelyhez a tavaszi bérlet bemutatása is szükséges, így kérjük, ne felejtsék el azt magukkal hozni.

Július 13-án felszabadulnak a foglalt helyek, így lehetőség lesz bármelyik szabad helyre bérletet vásárolni.

2017/2018-as bérletáraink
A felnőtt teljes árú bérlethez már 8800 forintért, a kedvezményeshez (hölgy, diák, nyugdíjas) 5600 forintért, míg a gyermek bérlethez (14 év alatt) már 4000 forintért juthatnak hozzá szurkolóink.

A törvényi előírásoknak megfelelően, a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és idejüket. Amennyiben jegyet vásárolnak, minden egyes vásárlásánál szükség lesz a fenti adatok megadására pénztárainknál. A szezonbérleteseinknek elég mindössze egyszer, a bérlet kiváltásánál megadni ezeket az adatokat, így nem csak olcsóbban, de gyorsabban is juthatnak be a stadionba!

Gyorsabb bejutás, garantált ülőhely
Bérlettulajdonosként gyorsabban juthat be a Pancho Arénába mérkőzésnapokon, hiszen nem kell sorban állnia a jegyvásárláshoz. Biztos lehet továbbá abban is, hogy minden mérkőzésen a megszokott helyén ülhet!

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a Pancho Aréna 2E szektorában foglal helyet az RBD szurkolói csoport, akik a csapatot zászlók lengetésével és egyéb kellékkel biztatják a mérkőzések során, így azoknak, akik a drukkolást más formában élik meg, javasoljuk, másik szektor választását.

10%-kal olcsóbb vásárlás a VidiShopban
Bérlettulajdonosaink 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak a VidiShopban, a kedvezmény az adidas csapatmezekre is érvényes!

Bérletértékesítés
VidiShop nyitvatartási idő július 5-től:
- Hétfőtől-péntekig 10:00-13:00 és 13:30-17:30 között. 

Klubkártya
A Videoton FC hazai mérkőzéseire – ahogy eddig sem – a Pancho Arénában sem kötelező a klubkártya jegyvásárlás esetén. Ettől függetlenül azt javasoljuk szurkolóinknak, hogy váltsák ki a klubkártyát, ugyanis jelentősen gyorsabbá és kényelmesebbé válik a jegyvásárlás a pénztáraknál és online vásárlás esetén, illetve egyes idegenbeli meccseken és a válogatott mérkőzésein szükség lehet rá. Részletes klubkártya információkért kattintson ide!


MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek