hu en
2017. Július 04. 20:30  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Marko Nikolics: "Felemás érzéseink vannak"

A két vezetőedző értékelte a Balzan-Vidi meccset.

Marko Nikolics: 

Felemás érzéseim vannak. Örülök a teljesítménynek, mert nagyon nehéz körülmények között jó teljesítményt nyújtottunk – a körülmények alatt a pályára és a hőmérsékletre gondolok. Jó passzokat láttam a játékosok között, helyzeteket alakítottunk ki, lőttünk három gólt, kapufánk is volt, helyzeteket alakítottunk ki, ennek örültem, valamint örülök a továbbjutásnak. Annak viszont nem örülök, hogy ma ajándékokat adtunk az ellenfélnek, gólok formájában. Lőttek három gólt, három szituációból – nem is mondanám helyzeteknek a gólt megelőző szituációkat. Ha gólt kapunk egy szép akció után, arra azt mondom, rendben van, ez előfordul. Ma nem erről volt szó, azt mondanám, hogy hiányzott a koncentráció részünkről. Ilyen hibák nem voltak ránk eddig jellemzőek, talán jobb is, hogy ilyen korán jöttek elő a hibák, hogy legyen időnk tovább fejlődni. A továbbjutáshoz persze gratulálok a játékosoknak, de azt elmondtam nekik a meccs után, hogy ezzel nem szabad megelégedni, nekünk mindig nyernünk kell – otthon és idegenben is.

Marko Micsovics:

A mai mérkőzésen látottaknak örülök, jó eredményt értünk el a Vidi ellen. Az első meccsen mutatott két hibánk sokba került nekünk, de ma mindent megtettünk egy erősebb ellenféllel szemben, ez ennyire volt elég. Gratulálok a Videoton FC-nek, akik remek vendéglátók voltak egy héttel ezelőtt, sok sikert kívánok nekik a következő körben. A saját játékosaimnak is csak gratulálni tudok, hiszen az utolsó percig küzdöttek egy jó csapattal szemben.  

CÍMKÉK
Marko Nikolics 2017-2018 UEFA Európa Liga Balzan FC - Videoton FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek