hu en
2017. Június 16. 13:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Marko Scsepovics: "Az eredmény és a mutatott játék biztató"

A csütörtöki mérkőzésen győztes gólt szerző csatárunk azt is elárulta, hogy van még miben javulnunk, de minden nap nagyon keményen edzenek ennek érdekében.

"Az edzőtábor első napjaiban igen kemény, mégis élvezetes edzéseken vettünk részt. Éppen emiatt nem mondhatom azt, hogy az első felkészülési mérkőzésünket friss állapotban játszottuk volna, de a felkészülés jelenlegi szakaszában nem is ez a cél. Ugyanakkor az eredmény és helyenként a mutatott játékunk is biztató, persze van még miben javulnunk és ennek érdekében a jövőben is keményen fogunk dolgozni. Nagyon élvezem a közös munkát Marko Nikoliccsal. Ő valóban egy olyan edző, aki méltán volt népszerű a Partizan-szurkolók körében és szerintem a Vidi-drukkerek is hamar meg fogják kedvelni. Örülök, hogy sikerült győztes gólt lőnöm az első nyári felkészülési mérkőzésünkön, egy támadó számára mindig fontos, hogy gólt szerezzen, de az igazán fontos találatok a tétmeccseken születnek. A következő napokban még három edzőmeccset játszunk itt Ausztriában, de nagy érdeklődéssel várjuk a hétfői napot is, amikor megtudjuk, hogy ki lesz az első ellenfelünk az EL-ben” – nyilatkozta honlapunknak Marko Scsepovics.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek