hu en
2017. Június 15. 20:15  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Marko Nikolics: "Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával"

A két vezetőedző értékelte a felkészülési találkozót.

Marko Nikolics:

Mindig jó érzés nyerni, még barátságos meccseken is, hiszen ilyenkor sem szabad szenvedély és célok nélkül játszani. Mindkét félidőben vegyes csapattal játszottunk, olyan játékosok is szerepet kaptak, akik tavaly keveset jutottak szóhoz, valamint néhány fiatal is lehetőséget kapott. Összességében elégedett vagyok, láttam pozitív és persze negatív dolgokat is, de persze azért vagyunk itt, hogy az utóbbiakat majd korrigáljuk az edzéseken és a közös videós elemzéseken. Arra számítok, hogy a következő mérkőzésen azért ennél jobban játszunk majd. Tíz-tizenkét napunk van az erőnléti felkészítésre, két kemény szerdai edzés után léptünk ma is pályára, de elégedett vagyok a csapat hozzáállásával. Sokat nem szeretek egyébként beszélni az edzőmeccsekről, hiszen mi és az ellenfelünk is a felkészülés közben jár, de még egyszer mondom, annak örülök, hogy sikerült nyerni és megfelelő volt a hozzáállás.

Ilir Daja:

Tudtuk, hogy komoly ellenfelünk lesz ma, hiszen láttunk felvételeket a Vidiről. Akárcsak az önök csapata, mi is a közelben edzőtáborozunk, komoly terhelés után léptünk mi is pályára. Öt-hat játékosunk ma hiányzott, közülük páran a válogatott miatt extra pihenőt kaptak, a többiek sérültek. A Vidi sort cserélt a második félidőre, mi ezt az előbb említett okok miatt nem tudtuk megtenni, így frissebb játékosok voltak a pályán az ellenfélnél. Mindennel együtt jó meccset játszottunk, sok sikert kívánok a Videoton FC-nek az Európa Ligában és a bajnokságban is!

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek