hu en
2017. Június 13. 09:01  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
A legjobbakat díjazták utánpótlásunk évzáróján

Az U17-es csapattal bajnoki címet ünneplő Szabó Bálintot választották az Év Utánpótlás Játékosának a hétfő esti eseményen. 

​Hétfő este a VOK-ban került megrendezésre a Vidi utánpótlás-csapatainak évzárója. Az eseményen többek közt csapatunk sportigazgatója, Kovács Zoltán is részt vett. Minden korosztályban különdíjjal jutalmazták a legjobb játékost, ezenkívül megválasztották az Év Kapusát, az Év Védőjét, az Év Középpályását, az Év Támadóját és az Év Utánpótlás Játékosát is. Minden korosztályban a csapattársak és az edzők is külön-külön szavazták meg a legjobbakat.

KOROSZTÁLY Legjobb játékos
(csapattársak szavazatai alapján)
Legjobb játékos
​(edzők szavazatai alapján)
U12 Menyhárt Barnabás Bajtel Botond
U13 Fiáth Bence Berki Marcell
U14 Nagy Sámuel Fodor Péter
U15 Kecskés Ádám Urbán Krisztián
U16 Balla Patrik Szabó Bálint
U17 Szabó Bálint Varjas László
U19 Tarnóczi Roland Tarnóczi Roland

- Év Kapusa: Dala Mártin (U13)
​- Év Védője: Urbán Krisztián (U15)
- Év Középpályása: Szabó Bálint (U17)
​- Év Támadója: Varjas László (U17)
​- Év Utánpótlás Játékosa: Szabó Bálint (U17)

​"Nagyon büszke vagyok arra, hogy engem választottak a 2016/2017-es szezonban a legjobb utánpótlás játékosnak a Vidiben. Köszönök mindent az edzőimnek és a csapattársaimnak is. Tökéletes év volt ez számunkra, bízom benne, hogy jövőre a legjobbak között is sikerül szép eredményeket elérnünk. Tisztában vagyok vele, hogy még nagyon sok munka vár rám, hiszen rengeteget kell még fejlődnöm, de bízom benne, hogy néhány éven belül bemutatkozhatok a Vidi első csapatában, amivel a legnagyobb álmom válna valóra" - nyilatkozta honlapunknak Szabó Bálint.(Szabó Bálint veszi át Kovács Zoltán sportigazgatótól, és Kenyeres Imre UP-sportigazgatótól a legjobb vidis UP-játékosnak járó serleget)

​"Bálintnak óriási érdeme van abban, hogy az U17-es csapattal megnyertük az NB II-es bajnokságot. Amellett, hogy a csapat házi gólkirálya lett, a csapatjátékból is kivette a részét, mindezt úgy tette, hogy az egy évvel idősebb korosztályban szerepelt. Ha továbbra is ilyen keményen dolgozik, és hasonló ütemben fejlődik tovább, akkor nagyon szép jövő vár rá" - nyilatkozta az U17-es csapat vezetőedzője, Kuttor Attila. 

A fiúk mellett a hölgyeket is díjazták, hiszen ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Vidi U18-as leánycsapata megnyerte a bajnokságot. A 2016/2017-es szezon legjobb vidis női játékosa az U18-as bajnokságban 45 gólt szerző, a felnőtt csapatban pedig 14 találatig jutó Trampler Kinga lett. A hihetetlenül gólérzékeny, 18 esztendős labdarúgó a Vidi női U18-as csapatának és a felnőtt női együttesnek is a házi gólkirálynője lett. Valamennyi díjazottnak szívből gratulálunk, és a nyári pihenőt követően jó felkészülést és hasonlóan eredményes szezont kívánunk!

CÍMKÉK
Kuttor Attila Szabó Bálint Trampler Kinga
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek