hu en
2017. Június 12. 12:19  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Megérkezett a csapat az edzőtábor helyszínére

Június 22-éig az ausztriai Szentelekben készül a csapat a 2017/2018-as szezonra.

A reggeli indulás után nagyjából háromórás buszutat követően megérkezett a csapat Szentelekbe. A játékosok elfoglalták a szállásukat, az ebédre pedig 12:30 órakor került sor.

A közös étkezést követően a keret tagjainak volt néhány órájuk pihenni, 17:30 órakor azonban már edzés várt Juhász Rolandékra a település futballpályáján.

Az első keret tagjain kívül elutazott Ausztriába négy fiatal játékos is, hiszen Juhász Rolandékkal tartott Ausztriába a hétvégén már a csapattal készülő Magda Dávid és Burka Bendegúz, valamint a hétfői naptól a Győri ETO FC és az MTK engedélyével a Vidivel készül az U17-es Eb-n is pályára lépő 2000-es születésű középhátvéd, Mocsi Attila, és az U18-as válogatott, 1999-ben született jobbhátvédként és jobbszélsőként is bevethető Bolla Bendegúz. Rajtuk kívül a Puskás Akadémia engedélyével hétfő este csatlakozik a kerethez az 1998-as születésű utánpótlás-válogatott középpályás, Szabó Bence is. Egyelőre viszont nem utazott ki a csapattal Vinícius Paulo, aki az elmúlt héten még két alkalommal pályára lépett a magyar válogatottban.

Vezetőedzőnk, Marko Nikolics bemutatkozó sajtótájékoztatóján említette, hogy négy felkészülési mérkőzést tervez az edzőtábor során. Az első edzőmeccsünk csütörtökön 17:30 órakor kezdődik a szlovéniai Gornja Radgonában (a helyszín változott a cikk megjelenése óta - szerk.), ellenfelünk az albán bajnokság harmadik helyén végző KF Skenderbeu lesz.

Utazó keret:

Kapusok: Kovácsik Ádám, Horváth Tamás, Zöldesi Illés

Mezőnyjátékosok:  Fiola Attila, Fejes András, Loic Nego, Stopira, Juhász Roland, Tamás Krisztián, Szolnoki Roland, Kovács István, Bévárdi Zsombor, Sejben Viktor, Pátkai Máté, Bódi Ádám, Barczi Dávid, Varga József, Géresi Krisztián, Anel Hadzic, Suljic Asmir, Danko Lazovics, Mirko Maric, Marko Scsepovics, Magda Dávid, Burka Bendegúz, Mocsi Attila, Bolla Bendegúz, Szabó Bence (hétfő este csatlakozik), Vinícius Paulo (később csatlakozik)

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek