hu en
2017. Június 05. 12:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Pátkai Máté: "A céljaink nem változtak"

Középpályásunk saját teljesítményét is értékelte, és mint mondta, volt már jobb és rosszabb szezonja is, a mostani közepesre sikerült.

"Nagy csalódás a bajnoki ezüstérem, hiszen úgy indultam neki a bajnokságnak, hogy mindenképp első helyen szeretnék végezni a Vidivel, és a kupában is legalább a döntőig eljutni. Ehhez képest ősszel már nagyon korán búcsúztunk a Magyar Kupától, és bár tavasszal végig versenyben voltunk a bajnoki címért, végül csak a második helyet sikerült megszereznünk. Amire pozitívumként tudok tekinteni, hogy gyakorlatilag végigjátszottam a szezont, vagyis sikerült alapembernek lennem. Ugyanakkor azt vallom, hogy mindig vannak a játéknak olyan elemei, amelyben lehet még fejlődni, úgyhogy maximálisan sosem lehet elégedett az ember a saját teljesítményével. Volt olyan szezonom, amelyben ennél jobb teljesítményt tudtam nyújtani, de volt olyan is, amikor gyengébben ment a játék, ezt a mostanit közepes idénynek nevezném ebből a szempontból. Úgy gondolom, bármilyen változások lesznek a nyáron a csapat körül, a célok nem fognak változni, vagyis jövőre is a bajnoki cím lesz fókuszban. Természetesen szeretnénk a nemzetközi kupában is minél tovább szerepelni a következő hónapokban. A nyári szabadidőmet a családommal és a barátaimmal töltöm, nyaralni ezúttal nem mentünk sehova, számomra most az a legfontosabb, hogy ezekben a napokban minél többet lehessek a szeretteimmel" – nyilatkozta honlapunknak Pátkai Máté.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek