hu en
2017. Június 02. 19:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Henning Berg távozik a Viditől

A norvég szakemberrel egy év után, közös megegyezéssel bontott szerződést klubunk.

Csapatunk a 2016-2017-es szezont ezüstéremmel zárta, a Magyar Kupától pedig a 16 közé jutásért vívott mérkőzéssel búcsúzott. A Videoton FC és Henning Berg a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontottak.

"Számomra is csalódás az kupakiesés és a bajnokság végeredménye, pedig nagyon közel álltunk az aranyéremhez. Mindazonáltal örülök annak, hogy a csapat fejlődött az elmúlt egy évben, mi szereztük a legtöbb gólt és mi kaptuk a legkevesebbet, ami legtöbbször elég ahhoz, hogy egy csapat megnyerje a bajnokságot. Élveztem a Székesfehérváron töltött időt, örülök, hogy a Videoton FC vezetőedzője lehettem. Természetesen köszönettel tartozom a játékosoknak, a stábnak és a vezetőségnek, a legjobbakat kívánom nekik! Végül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni a szurkolók szezonban nyújtott támogatását és segítségét is!" - mondta búcsúzóul Henning Berg.

A norvég szakember 2016 májusában érkezett Székesfehérvárra, 33 bajnokin, 3 Magyar Kupa-meccsen és 6 Európa Liga-találkozón irányította a Vidit.

Henning Bergnek köszönjük a klubért végzett munkáját és sok sikert kívánunk további pályafutásához!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek