hu en
2017. Május 23. 11:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Felveszem a piros pólóm...

Az RBD egy különleges akcióval készül a Honvéd elleni aranycsatára. 

"Tisztelt Szurkolótársaink!

Szombaton megtettük a szükséges lépést a 3. bajnoki címünk felé. Köszönet érte mindenkinek, aki segített a megvalósításban!

De! Ahogy ígértük, itt nem állunk meg. Azzal a kéréssel fordulunk minden szurkolótársunkhoz, aki Kispestre elkíséri a csapatot, hogy a következő akcióhoz csatlakozzon!

A teljes vendégszektorban egységes megjelenést kívánunk megvalósítani, ami piros pólót, és kék nadrágot jelent – ahogy a dalunk is szól!

Ehhez az RBD ultrái mindenkinek ingyenesen biztosítani fogják a piros pólót, amely a szombati mérkőzés után a játékosainkon volt a szektorunkban.

A pólókat az RBD adja, Nektek csak a kék nadrágról kell gondoskodnotok! A pólók csütörtökön 13.00-tól átvehetők a Club 1941-ben (Budai út 2.), illetve a VidiShop (Piac tér 4.) udvarában, az érvényes, vendégszektorba szóló jegyek felmutatása ellenében. A pólók árát (1000 Ft/db) becsületkasszába gyűjtjük.

Számlaszámunkra továbbra is várjuk támogatásotokat, hogy akcióinkat minél hatékonyabban tudjuk végrehajtani!

HU93-1070-2332-6655-0437-5320-0008 Cib bank
SWIFT kód: CIBHHUHB
Megjegyzés rovatba ezt írjátok: KOREÓ

Legyünk együtt Bajnokok ismét!

Hajrá, Vidi! Álé RBD!"

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek