hu en
2017. Május 17. 12:01  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Iványi Zoltán vezeti a Fradi elleni rangadónkat

Negyedik alkalommal fújja a sípot a békéscsabai spori ebben a szezonban Vidi-meccsen.

Meccs center Videoton FC - Ferencvárosi TC OTP Bank Liga NB I,
32. forduló
2017. Május 20. 20:30

A futsal-játékvezetőként is ismert Iványi Zoltán először 2006-ban vezetett bajnoki mérkőzést a Vidinek, csapatunk akkor a Diósgyőri VTK-t győzte le 2-0-ra.

A mostani idényben eddig három bajnokinkon működött közre játékvezetőként, kétszer sok gólos meccsen nyertünk, a DVSC-t 5-1-re győztük le, míg az Újpest ellen 4-3-as sikert ünnepelhettünk, valamint a Vasas otthonában 1-1-es döntetlent értünk el.

A rutinos játékvezetőnek a szombati lesz a 188. élvonalbeli találkozója. Ezeken összesen 840 sárga lapot és 56 piros lapot osztott ki.

Iványi Zoltán segítői az oldalvonalak mellett Albert István és Buzás Balázs lesznek, az alapvonalak mögül Berke Balázs és Szilasi Szabolcs segítik a játékvezető munkáját, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Takács Gábor látja el.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek