hu en
2017. Május 16. 19:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Szakmai konferencián vettek részt Barcelonában a Vidi fizioterapeutái

Barta Gábor és Borsos Balázs sok hasznos tapasztalattal gazdagodva tért haza Spanyolországból.

Május 13-án háromnapos szakmai konferenciára utazott Barcelonába csapatunk két fizioterapeutája, Barta Gábor és Borsos Balázs. A tapasztalatokról Barta Gábor mesélt honlapunknak.

"Minden évben egy alkalommal kerül megrendezésre ez a nemzetközi konferencia, mely a világon egyedülálló abból a szempontból, hogy kizárólag labdarúgás-specifikus. Csak olyan sérülésekről, valamint rehabilitációs munkáról tartanak előadásokat, melyeket labdarúgók szenvednek el, illetve rajtuk végeznek. Az előadásokat a legnagyobb klubok - Barcelona, Real Madrid, Juventus, Manchester United, Liverpool -  vezető orvosai, egészségügyi szakemberei tartották, de Ausztráliától Brazíliáig mindenhonnan érkeztek előadók a FIFA és az Isokinetic által rendezett konferenciára. Rengeteg hasznos tapasztalattal gazdagodtunk, melyek közül többet mi is fel tudunk használni a munkánk során. Szakmai és eszköz téren is kell, hogy fejlődjünk, azt azonban örömmel tapasztaltuk, hogy a nemzetközi élvonaltól nem fényévekre vagyunk lemaradva. Nyilván azok a klubok, melyeknek az egészségügyi dolgozói az előadásokat tartották, egészen más szintet képviselnek, de a Vidinél látni, hogy minden feltételt biztosítanak annak érdekében, hogy az egészségügyi csapat tagjai folyamatosan képezzék magukat, és az infrastrukturális helyzetünk is rohamléptekben fejlődik."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek