hu en
2017. Május 11. 13:30  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Vidi-Fradi: elfogytak a jegyek!

Kérjük a szurkolókat, hogy érvényes belépő nélkül ne induljanak útnak, mert május 20-án, szombaton egyetlen pénztár sem nyit ki Felcsúton.

A május 20-án, szombaton 20.30-kor kezdődő Vidi-Fradi rangadóra - a hazai és a semleges szektorokba - minden jegy elfogyott

A találkozót a rendőrség kiemelt kockázatúnak minősítette, így a mérkőzés napján a vendégpénztárak sem nyitnak ki, ezért kérjük a hazai- és a vendégszurkolókat is, hogy amennyiben nem rendelkeznek szezonbérlettel, illetve a mérkőzésre érvényes jeggyel, úgy ne induljanak útnak!

Javasoljuk továbbá, hogy a zavartalan bejutás érdekében, időben induljanak el a találkozóra szombaton! 

Megközelítés

A Pancho Aréna Felcsút fő utcáján helyezkedik el.

  • Székesfehérvárról:
    A találkozó előtt Felcsúton tartandó rendezvény miatt javasoljuk szurkolónknak, hogy a Zámoly-Csákvár-Vértesboglár-Felcsút útvonalon közelítsék meg a Pancho Arénát (8086 Felcsút, Fő utca 176.). 
  • Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4 km távolság a lehajtótól)

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat! 

CÍMKÉK
2016-2017 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Ferencvárosi TC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek