hu en
2017. Április 27. 12:46  -  Vidi.hu   -   Fotó: PTE TTK HÖK
Pécsi egyetemisták hallgatták Késedi Gábort

Vezető-videóelemzőnk szerdán a PTE TTK-n adott elő.

Szerda délelőtt ezúttal a megszokottnál valamivel fiatalabb közönség előtt kellett beszélnie vezető-videóelemzőnknek, Késedi Gábornak, aki a hét közepén a csapat délutáni edzése előtt a Pécsi Tudományegyetemen adott elő a Sportszakos Szakhét keretein belül.

“Röviden összefoglalva, arról beszéltem, hogy Pap Bence kollégámmal pontosan hogyan segítjük az edzői stáb, valamint a játékosok munkáját, milyen eszközökkel és milyen szoftverekkel dolgozunk. Végigvettük, hogy pontosan hogyan is áll össze egy munkanapunk, mit kell tudni az ellenfelek kielemzéséről, valamint röviden arról is beszéltem, hogy különböző edzőknek milyen különböző elképzelései lehetnek, amelynek egy videóelemzőnek meg kell felelnie” - mondta előadásról Késedi Gábor.

CÍMKÉK
Késedi Gábor
Hírek
Tankoljon fel vidis élményekkel a Sárkeresztúri úti MOL-kúton! 2018. Április 27.

Anel Hadzic és Fiola Attila várja szurkolóinkat hétfő este az épülő Sóstói Stadionhoz legközelebb lévő töltőállomáson. Ha szerencsések, belépőt nyerhetnek a Vidi - Fradi rangadóra!

Anel Hadzic: "Csak a Paks elleni bajnokira koncentrálunk" 2018. Április 26.

Középpályásunk azt is elárulta, hogy az NB I-ben bárki képes lehet legyőzni bárkit, de a Paks különösen kellemetlen ellenfélnek számít. 

Találkozz a Vidivel a Sportmajálison! 2018. Április 26.

Dedikál Kovács István és Vinícius Paulo, de Géresi Krisztiánnal, a női- és az NB III-as, valamint az utánpótlás-együttesekkel és Stoplival is összefuthat a Bregyóban!

Késedi Gábor az erőnléti edzőképzésen tartott előadást az MLSZ-ben 2018. Március 19.

Vezető-videóelemzőnk az elmúlt héten fehérvári kollégáival a kapusedző-képzésen is bemutatta, milyen munkamódszerekkel dolgoznak a Vidinél.

Az RB Leipzig vendégei voltak a szakmai stáb tagjai 2017. Március 23.

Henning Berg, Brockhauser István és Késedi Gábor a hét elején a Bundesliga második helyezettjénél járt.

Késedi Gábor: "Örömmel fogadtam a Vidi megkeresését tavaly nyáron" 2017. Január 12.

Csapatunk vezető videóelemzőjével beszélgettünk a munkájáról, a válogatottról, a Vidiről, és arról is, mennyire adnak a statisztikai adatok valós képet a labdarúgók pályán nyújtott teljesítményéről.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek