hu en
2017. Április 21. 08:30  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
Óriás csokitojást kaptak ajándékba legkisebb focistáink

Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke már ötödször lepte meg utánpótlás játékosainkat húsvét alkalmából.

Csütörtökön kora este az utánpótláscsarnokban a Vidi legkisebb, nem versenyző korosztályainak labdarúgói várták izgatottan, hogy megkóstolhassák Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnökének ajándékát. Az óriási, 15 kilogrammos csokitojás idén is Olaszországból utazott egészen Székesfehérvárig.

„Minden évben több mint tíz, egyházi és világi intézmény gyermekei részesülnek a meglepetésben, a klubbal fennálló közel tízéves kapcsolatunk alatt pedig a Vidi legfiatalabb játékosaihoz már ötödszörre érkezett meg az édes ajándék” – mondta Kozma Imre atya, aki az átadáson nem tudott jelen lenni.

Az ifjú, 6-12 éves korú Vidi-játékosok most is szüleikkel együtt vehettek részt a különleges edzésen, ahol a focizást követően mindenkinek jutott az édességből.  

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek