hu en
2017. Április 18. 08:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
SZURKOLÓI
Szurkolói infók az MTK elleni bajnokira

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion és a vendégpénztár is 16 órakor nyit. Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a jegyeket elővételben, kedvezményesen 1755 forintért vásárolják meg online vagy a TEX partnereknél. 

Az OTP Bank Liga 28. fordulójában az MTK Budapest vendégeként lépünk pályára április 22-én, szombaton 18 órától az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Bár az idei első mérkőzésünkön, a 6. fordulóban 1-0-ra vesztettünk a kék-fehérek vendégeként, a Pancho Arénában a 17. fordulóban már 2-0-ra legyőztük a jelenleg 10. helyen álló fővárosiakat.

Jegyinformációk

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionba a vendégjegyek elővételben, online és a TEX partnereknél 1755 forintba, a helyszínen 1950 forintba kerülnek. Mérkőzésnapon a Vidi-szurkolók 14 órától a Sport utca és a Hungária körút kereszteződésénél található hármas kapu előtti pénztárban válthatják meg jegyüket. A vendéglátó klub kéri szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében belépőjüket elővételben vásárolják meg.​

12 éves kor alatt a belépés ingyenes, de névre szóló jegyet ebben az esetben is állít ki a vendéglátó klub, így a jogosultságot a helyszínen igazolni kell. Az MTK kéri, hogy azok kiskorú nézők, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében.

Klubkártyára az online és a TEX jegyirodákban megváltott jegyeknél van szükség, a helyszínen klubkártya nélkül is lehetséges a jegyvásárlás, de arcképes igazolvány felmutatása itt is kötelező, amit a belépésnél is elkérhetnek, így javasoljuk szurkolóinknak, hogy a mérkőzésre is mindenképpen vigyenek magukkal személyazonosításra alkalmas igazolványt. 

Az MTK felhívja szurkolóink figyelmét, hogy a stadion adottságai miatt a V1-es szektorban található, korlátozott látást biztosító helyekre nem árusítanak jegyet. Amennyiben megtelnek a V1-V4 vendégszektorok, úgy kérik, hogy a – a vendégjeggyel azonos áron kapható, közvetlenül a vendégszurkolók mellett elhelyezkedő – B9-es szektorba vásároljanak belépőt. Kérik továbbá, hogy a V1-es szektorban a lezárt helyeket a mérkőzés alatt hagyják üresen.

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a belépő megvásárlásakor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét, a hatályos törvények szerint ugyanis, a beléptetéskor a rendező a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Kérjük a szurkolókat, hogy internetes jegyvásárlás esetén nyomtassák ki a jegyet, és a kinyomtatott lapot vigyék magukkal a mérkőzésre.

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


Szektorok, utazási és parkolási információk

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionba 16 órától léphetnek be a Vidi-szurkolók, a vendéglátó klub tájékoztatása szerint a V1-V4 vendégszektorban biztosítanak büfét számukra, ami ugyancsak két órával a mérkőzés előtt nyit. Gépjárművel érkező szurkolóink a környező utcákban állhatnak meg, ahol - az MTK Budapest tájékoztatása szerint - a parkolás díjtalan.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek