hu en
2017. Április 08. 21:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Henning Berg: "Védekezésben és támadásban is többet tudunk ennél"

A két vezetőedző értékelte a Vidi - Vasas bajnokit. 

Henning Berg:

"Nagyon sok minden történt ma a pályán, az eredmény természetesen csalódás mindannyiunk számára. A Vasas szerzett egy remek szabadrúgásgólt, majd a végén egy megpattanó lövéssel övék lett a győzelem. Ezen kívül is volt még helyzetük, mert nem játszottunk jól, védekezésben és támadásban is többet tudunk ennél. A Vasas ma jól játszott, jól járatták a labdát. Nekünk is voltak helyzeteink, igaz, ezek közül nem volt sok száz százalékos ziccer. Támadásban sokszor jó pozíciókat szereztünk meg, de a lövéseknél és az utolsó passzoknál ma hiányzott a minőség, ebben fejlődnünk kell. Természetesen gondolkodtunk a kispadon cseréken, de a már említett jó támadópozíciók miatt végül kitartottunk a kezdőcsapat mellett a kiállítások után is. Bíztam benne, hogy jön majd a pontos passz, a jó lövés, vagy a jó beadás, amiből majd gól lesz. Szerdán és egy hét múlva is játszunk majd, nagy a verseny a csapatba kerülésért, a következő két mérkőzésen játéklehetőséghez juthatnak mások is."

Michael Oenning:

"Egy olyan meccset játszottunk, amiről még napokig lehet majd beszélni. A csapat megmutatta a nehéz kupamérkőzés után, hogy megfelelő akarattal képes akár hegyeket is megmozgatni. Szerencsénk is volt a végjátékban, ugyanakkor 9 emberrel tudtunk győzni. Nagyon fontos 3 pont volt a mai, erőt kell, hogy adjon a továbbiakra. Jól jöttünk ki abból, hogy az elmúlt hetekben is megvolt a meccsritmusunk."

CÍMKÉK
Henning Berg 2016-2017 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Vasas FC
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek