hu en
2017. Április 05. 15:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
VIDISHOP
VidiShop: meccsnapi akció!

A Vasas elleni rangadón kedvezményekkel is várjuk vásárlóinkat kitelepült ajándékboltunkban.

Ne maradjon le a szombati rangadóról, és ne maradjon le a meccsnapi akcióról sem! Az április 8-án, szombaton 18 órakor kezdődő Vidi-Vasas bajnoki előtt és alatt remek kedvezményekkel várjuk szurkolóinkat a Pancho Aréna 1C szektora előtt kialakított VidiShopban. 

Meccsnapi akciós trióink:

  • A csapat idegenbeli, kék adidas meze most egyedi kedvezménnyel 15.990 forint helyett 13.990 forintért vásárolható meg a Vasas elleni rangadón.

  • A legkisebbeknek is jár a Vidi! A fehér színű mez gyermek méretben ezúttal 11.990 forint helyett 10.490 forintba kerül meccsnapi akciónk keretében.

  • Adidas replika labda a foci szerelmeseinek! A labda meccsnapon 6.990 forint helyett már 5.990 forintért megszerezhető.

Az akció csak meccsnapon, kitelepült ajándékboltunkban érvényes a készlet erejéig, és más kedvezményekkel nem vonható össze!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek