hu en
2017. Március 28. 06:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Újabb magabiztos U19-es győzelem

Az U17-esek elsőször nem szereztek pontot tavasszal.

Újabb győzelmével megerősítette pozícióját a tabella első harmadában és a 4. helyre lépett fel U19-es csapatunk, miután itthon 3-1-re nyert a Szolnoki MÁV UP. FC ellen. Góljainkat Gruber Szilárd, Koltai Tibor és Andróczi Krisztofer Alex szerezték. „Örülök, hogy mind feljebb kapaszkodunk a tabellán, és egyre egységesebb a csapat, illetve hogy a bajnokság első felében sérülések miatt kimaradó focisták is stabilan visszatérhettek már. Ez a játékunkon is visszatükröződik, hiszen a hétvégi mérkőzés során is végig domináltunk, és a jó csapatjáték mellett remek egyéni teljesítményeket is láttam. Amennyiben a helyzetkihasználásunkon tovább tudunk javítani, még jobb eredményeket érhetünk el. Úgy gondolom, hogy a csapat ereje a bajnokság 3-6. helyére pozicionál minket, úgyis, hogy több játékosunk az NB III-as csapatunknál szerepel” – összegzett Csucsánszky Zoltán, U19-es csapatunk vezetőedzője.  

Elszenvedték első tavaszi vereségüket U17-eseink, az UTE vendégeként 2-0-ra kaptak ki. Ugyancsak vereséggel távozott a lila-fehérek otthonából U16-os csapatunk, a 18. perctől emberhátrányban játszó Vidi 1-0-ra kapott ki.

U14-es csapatunk a hétvégén a Nike Premier Kupán vett részt. A 12 csapatos kupa csoportköréből a 3. helyen léptek tovább, és a Ferencvárossal játszottak a 8 közé jutásért az egyenes kieséses szakaszban. Végül az 1-1-es eredmény után büntetőkkel alulmaradtunk, így a Fradi jutott a legjobb 8 közé.

Az NB II-es nők a PMFC-Keresztes Lovagok csapatától 1-0-s vereséget szenvedtek szombaton a bajnokság 14. fordulójában. Az U15-ös lányok a félpályás bajnokság Balaton csoportjának 3. fordulójában Veszprémben léptek pályára, ahol a Veszprémi FC ellen 1-0-ra kaptak ki, a Dunaújváros ellen Pécsi Dóra góljával 1-0-ra nyertek, míg a Siófoki Bányász SE ellen 3-1-re győztek. Két gólt Bogdán Luca, egyet pedig Székely Zsuzsanna szerzett. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek