hu en
2017. Március 20. 14:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
Újabb szép győzelmek az utánpótlásban

Minden versenyző korosztályunknál elkezdődött a tavaszi szezon.

Győzelemmel tért haza U19-es csapatunk Gyirmótról szombaton, Vörös Bence duplájával 2-1-re nyertek az bajnokság 19. fordulójában.

A Vidi U17-es és U16-os korosztálya is a Szolnoki MÁV-ot fogadta Sóstón, és mindkét csapatunk magabiztos győzelmet aratott. A 17 évesek 5-0-ra nyertek, Varjas Zoltán duplázott, Takács Márió Zoltán, Horváth Bálint és Kojnok Zsolt pedig további egy-egy gólt szerzett. A 16 évesek 2-0-s győzelméhez Szalai Péter Dávid és Molnár Milán egy-egy találattal járult hozzá. „Nagyon örülök az újabb győzelemnek és annak is, hogy sok ponton láttam javulást a játékunkban, egyre stabilabb a védekezésünk, és szép támadásokat is vezettünk a mérkőzés során. Ugyanakkor azt is ki kell emelnem, hogy még mindig gyakran kapkodunk” – összegzett Thomas Sowunmi, az U16-os csapat vezetőedzője.

Az ETO FC Győr csapatai látták vendégül U15-ös és U14-es együtteseinket szombaton. A 15 évesek 5-2-es vereséget szenvedtek, góljainkat Patkós Kevin és Kecskés Ádám szerezte. A 14 évesek a mérkőzés hajrájában egyenlítettek Szombati Benedek találatával, így 1-1-es döntetlennel zárták az utánpótlás-bajnokság 19. fordulóját.

Női csapataink is pályára léptek a hétvégén. Az NB II-es nők a ZTE FC ellen 3-2-es vereséget szenvedtek idegenben, csapatunk góljait Bedő Ágnes és Romanoczki Kármen szerezték. Az U18-as lányok a tavaszi rajton a Pápai ELC otthonában 0-0-s döntetlent értek el, így a szezonkezdet óta először vesztettek pontot, ám ennek ellenére is magabiztosan, öt pont előnnyel vezetik a tabellát.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek