hu en
2017. Március 20. 12:30  -  Papp Brigitta
Danko Lazovics Honvéd elleni találata nyert a szurkolói szavazáson

Összesen 2034 voks érkezett arra a nyolc gólra, amelyek közül az eddigi 23 forduló legszebb távoli találatát választhatták ki szurkolóink. 

Szombat délelőttől hétfő délig szavazhattak szurkolóink a 2016-2017-es szezon eddigi legszebb 16-oson kívülről szerzett Vidi-góljára. A játékban résztvevők közül a legtöbben Danko Lazovics Budapest Honvéd elleni találatát kedvelték a legtöbben.

A nyolc gólra összesen 2034 „like” érkezett Facebook-oldalunkon, a szavazatok 46 százalékát, vagyis 937 voksot Danko Lazovics Budapest Honvéd elleni átemelős találata kapta. A második és harmadik helyre is Lazovics-gól került, 272-en kedvelték a Vasas elleni, illetve 184-en az Újpest elleni góljait.

A voksolók közül a szerencse Reppmann Gábornak kedvezett, ő nyerte meg a játékosok által dedikált adidas focilabdát, amit szerdától (március 22.) vehet át a VidiShop Piac tér 4. szám alatti üzletében, nyitvatartási időben.

Danko Lazovics gólja (Videoton FC - Budapest Honvéd)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek