hu en
2017. Március 13. 13:20  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
SÓSTÓI STADION
Felgyorsultak a stadionépítési munkák

A kedvező időnek köszönhetően már a lelátókaréj vasbeton elemei kerülnek a helyükre.

Felgyorsultak a stadionépítési munkák, és mostanra már látványos a változás a munkaterületen, egyre több elem áll a lelátókaréj szerkezetéből, a főépületben pedig a napokban elkezdik a kőműves munkákat.

„A kedvező időjárásnak köszönhetően a monolit vasbeton szerkezet építése fokozott tempóban haladhat, a lelátókaréj mélyalapozása pedig a még álló pilon alatti területek kivételével befejeződött. A síkalapozási munkák a lelátókaréj alatt 75 százalékos készültségben vannak, és megkezdődött a jelenlegi szakasz egyik leglátványosabb része, az előre gyártott lelátókaréj vasbeton szerkezetének összeszerelése. A főépület vasbeton szerkezetének bontása a héten befejeződik, ezt követően elkezdjük a kőműves szerkezetek kivitelezését. A külső területeken a közművek jelentős része, nagyjából 70 százaléka elkészült, az új kilátótorony acélszerkezetének összeszerelése pedig a héten kezdődhet el. Várhatóan április elején bontjuk el az utolsó acél pilont” – mondta a Sóstói Stadion építése kapcsán Horváth László, a Sóstó Konzorcium projektvezetője. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek