hu en
2017. Február 11. 14:16  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
VIDEOTON FC - SZOMBATHELYI SWIETESLKY-HALADÁS 1-0 (1-0)
Bódi góljával nyertünk a Haladás ellen

Gyorsan sikerült megszereznünk a vezetést, előnyünket pedig a találkozó végéig megőriztük.

Barátságos, 2016-2017, Téli felkészülés, Barátságos mérkőzésMeccs center 
1-0
(1-0)
Bódi 4
Videoton FC:
Horváth -- Szolnoki, Fejes, Varga, Sejben (Lencsés 46) -- Géresi, Simon, Pölöskei, Kovács -- Barczi, Bódi

Szombathelyi Swietelsky-Haladás FC:
Gyurján -- Wils, Mészáros, Williams, Polgár, Iszlai, Rácz, Jagodics, Devecseri, Bosnjak, Halmosi
2017.02.11. FelcsútPuskás AkadémiaBorús, 1 Celsius-fokJátékvezetők: Németh Ádám

Szombaton, nem sokkal 12 óra után kezdődött csapatunk Haladás elleni felkészülési mérkőzése Felcsúton.

Nem kellett sokat várnunk az első Vidi-gólra, a 4. percben Barczi labdájával Bódi lépett ki és nagyon szépen lőtt a léc alá 15 méterről (1-0). Két perccel később Bódi szöglete után Fejes fejelt a bal kapufa mellé. A folytatásban a két 16-os közötti mezőnyjátékkal teltek a percek, Horváth Tamásnak a 25. percben akadt először dolga, ekkor Williams lövését védte nagy bravúrral. A játékrész hátralévő részében a kapuk már nem forogtak veszélyben.

A második félidőben Sejben helyére a Vidi II fiatal védője, Lencsés Balázs állt be. Az 51. percben Iszlai beadását Szolnoki fejelte ki a gólvonal elől, majd fél perccel később Rácz bombáját ütötte ki Horváth. A mérkőzés 76. percében Gajdos öt méteres fejese kerülte el a kapunkat, majd öt perccel később ismét a Vidi egykori támadója veszélyeztetett, megpattanó lövése azonban nem talált kaput. Két perccel később Calvente szöglete után Tóth fejesét rúgtuk ki a gólvonalról.

A második félidőben valamivel ugyan többet birtokolta a labdát a zöld mezes szombathelyi együttes, gólt azonban nem sikerült szerezniük, így Bódi találatával 1-0-ra nyertünk a hatodik téli felkészülési mérkőzésünkön.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek