hu en
2017. Február 01. 14:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Juhász, Kovács és Géresi is felépült

Amennyiben a szakmai stáb számít rájuk, a pénteki meccseken már játszhatnak.

A múlt pénteki felkészülési mérkőzéseket Géresi Krisztián kisebb izomprobléma, Juhász Roland és Kovács István pedig betegség miatt hagyta ki, állapotukról Dr. Kovács Tibor csapatorvost kérdeztük.

"Ami jó hír, hogy mindhárman felépültek és teljes értékű edzésmunkát végeznek, amennyiben a szakmai stáb számít rájuk, akár szóhoz is juthatnak a pénteki mérkőzéseken. Juhász Rolandot és Kovács Istvánt egy otthonról hozott, atípusos kórokozó támadta meg a második edzőtábor elején, de pár nap alatt rendbe jöttek. Ami rossz hír, hogy Barczi Dávid elkapta a betegséget. Az az időszak, amíg a két edzőtábor között Magyarországon tartózkodtunk - ahol éppen tetőzött ez a probléma -, pont elég volt ahhoz, hogy hozzánk is begyűrűzzön. A táplálékkiegészítőkkel, a vitaminokkal, a kiváló környezet biztosításával mindent megteszünk a játékosok egészségéért, de van, amit nem lehet kivédeni. További kellemetlenség, hogy a keddi edzésen Fiola Attila kisebb bokarándulást szenvedett, szerencsére nem az a bokája, amelyikkel korábban gond volt" - mondta Dr. Kovács Tibor.

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek