hu en
2017. Január 29. 11:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SZEKSZÁRDI UFC - VIDEOTON FC II 1-1 (1-0)
Vidi II - döntetlen a Szekszárd otthonában

Második csapatunk ezúttal NB III-as együttes ellen játszott felkészülési mérkőzést. Ellenfelünk gólját egykori vidis gólkirály szerezte.

Disztl László a szombati edzőmérkőzésen a Borsos - Baksa, Kónya, Lencsés, Schiller - Réti, Vukotic - Vincze, Véninger, Pápai - Kondor tizenegynek szavazott bizalmat a kezdőcsapatban. Ilija Vukotic személyében egy fiatal próbajátékos is bizonyítási lehetőséget kapott, sorsáról később születik döntés.

Jól kezdtük a találkozót, az első 30 percben több gólszerzési lehetőséget is sikerült kidolgoznunk, azonban az egykori NB I-es kapus, Pokorni Péter kapuját nem tudtuk bevenni, a 27 éves hálóőr ugyanis több nagy védést bemutatott. A 33. percben aztán szinte a semmiből megszerezte a vezetést a Szekszárd, az egykori Vidi-játékos - az NB III-ban a Vidi II futballistájaként gólkirályi címet szerző - Havasi Dániel talált a kapunkba.

A második félidőben Csongrádi és Andróczi állt be csereként a Vidi II-be, míg a hazaiak öt helyen is változtattak. Nem volt meglepő, hogy a második félidőben a szekszárdiak mozogtak frissebben, a 77. percben mégis sikerült egyenlítenünk: Kondor harcolt ki egy 11-est, melyet Véninger nagyon higgadtan értékesített. A fiatal támadó mindhárom idei felkészülési mérkőzésen eredményes tudott lenni.

Az utolsó percekben már egyik oldalon sem akadt újabb gólszerzési lehetőség, két ellentétes félidőt hozott a 90 perc, melynek végén igazságos döntetlen született. Második csapatunk legközelebb szerda délután a szintén NB III-as Paks II-t látja vendégül Sóstón.

DISZTL LÁSZLÓ: "Az első félidei játékunkkal nagyon elégedett vagyok. A második játékrészre érezhetően elfáradtunk, de a srácok nem adták fel, végül egy 11-essel sikerült kiegyenlítenünk, és a látottak alapján igazságos döntetlent harcoltunk ki."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek