hu en
2017. Január 15. 07:01  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Stopira: "Ez az időszak nagyrészt a fizikai felkészítésünkről szól"

Válogatott védőnk azt is megosztotta velünk, miért érzi magát otthonosan Dubajban.

"Lassan a végéhez közeledik a dubaji edzőtáborunk első hete, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, ez az időszak nagyrészt a fizikai felkészítésünkről szól. Emellett azonban az edzői stáb nagy hangsúlyt helyez a labdás, technikai jellegű edzésekre is. Minden bizonnyal az idő előrehaladtával egyre több taktikai elem kerül majd a felkészülési programunkba, és lassan jönnek az edzőmérkőzések is. Itt Dubajban - hasonlóan a korábbi évek vidis edzőtáboraihoz - kifogástalan körülmények között készülhetünk. Az időjárást tekintve úgy érzem magam, mintha otthon lennék, hiszen a Zöld-foki szigeteken is 21-23 fok körül van a hőmérséklet az év ezen időszakában. Csütörtökön délelőtt a csapat úszással zárta a délelőtti edzést, és mivel néhány hete - a téli szünidő alatt - otthon is megmártóztam a tengerben, megállapíthattam, hogy nem csak a levegő, de a tenger hőmérséklete is nagyon hasonló."

"Bár egy edzőmérkőzésből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, azért a csapattársakkal együtt már nagyon várjuk a szerdai, Zenit elleni találkozónkat, hiszen egy valóban erős együttes ellen mérhetjük le, hol is tartunk" - nyilatkozta honlapunknak Stopira.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek