hu en
2016. December 30. 09:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Simon és Fiola januárban már ismét teljes értékű munkát végezhet, Fejes gyógyulása is jó ütemben halad

Dr. Kovács Tibor csapatorvos tájékoztatta honlapunkat sérültjeink állapotáról.

"Simon Ádámot ősszel gerincsérvvel meg kellett műteni. A posztoperatív szakasz nem haladta meg a tervezett időszakot, és a rehabilitációt is szövődménymentesen tudta Ádám elvégezni. A januári felkészülési időszakban ő már teljes értékű munkát tud végezni a csapattal. Fejes András is gerincpanaszok miatt került a sérültlistára, nála azonban szóba sem került a műtéti beavatkozás. Fokozott fájdalmak miatt infúziós kezelést kapott, amire nagyon jól reagált. Jelenleg a rehabilitáció közepén tart, így ő egyéni munkával kezdi majd a januári felkészülést. Fiola Attila súlyos sérülést szenvedett Mezőkövesden. Sokáig kérdéses volt, hogy meg kell-e operálni válogatott játékosunkat, végül az ünnepek előtt eldőlt, hogy nem lesz szükség műtétre. Panaszai fokozatosan megszűntek, és az arcában lévő érzészavar is megoldódni látszik. A teljes gyógyulás mindenképp egy hosszabb folyamat, de a felkészülési időszakban már ő is teljes értékű munkát végezhet együtt a csapattal" - nyilatkozta honlapunknak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

"Simon Ádám a téli szünetben is speciális gyakorlatokat végez el, mely a rehabilitációs munka része, januárban pedig a csapattal készülhet már, de emellett az edzőtáborokban külön munka is vár még rá. Fejes András jól reagált a gerinctornára, januárban azonban ő még külön fog készülni" - tette hozzá Purger Szilárd, fizioterapeuta.

CÍMKÉK
Fejes András Dr. Kovács Tibor Simon Ádám Fiola Attila
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek