hu en
2016. December 14. 08:47  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
Meglepetésvendég az U7-esek évzáró edzésén

A Vidi 7 éveseit Fejes András látogatta meg az év utolsó foglalkozásán.

Nagy volt a zsongás az utánpótlás csarnokban már az edzés előtt is, hiszen a kicsik természetesen azonnal felismerték az épületbe lépő NB I-es játékosunkat, és nagy lelkesedéssel fogadták. Bár sérülése miatt „Fegya” nem lehetett aktív részese a foglalkozásnak, a közös program láthatóan mindenkinek nagy örömet szerzett, a Vidi U7-esei pedig büszkén mutatták meg, hogy milyen ügyesek és milyen jól kezelik már most a labdát.

„Óriási élmény volt látni a gyermekek lelkesedését, és nem titkolom, meghatott, hogy milyen szeretettel fogadtak. A kicsiknél tavaly én voltam a Vidi-mikulás, amit rettenetesen élveztem. A megtisztelő feladatot idén Kovácsik Ádám kapta, ezért egy picit irigyeltem is, így most nagyon örülök, hogy végül mégis részt vehettem egy edzésen, az pedig külön megtisztelő, hogy szülői kezdeményezésre jött létre a program. Nagyon feltöltött ez a másfél óra, jó volt látni, hogy a gyerekek milyen őszinte örömmel fociznak, és hogy mennyire ügyesek.” – mesélte a látogatást követően Fejes András, első csapatunk védője.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek