hu en
2016. December 08. 17:09  -  Vidi.hu
Géresi Krisztián és Stopira dedikáltak a VidiShopban

Támadónk és hátvédünk találkozott szurkolóinkkal az év utolsó bajnokija előtt.

Feczesin Róbert, Danko Lazovics, Marko Scsepovics, Anel Hadzic és Kovácsik Ádám után ezúttal saját nevelésű támadónk, Géresi Krisztián és balhátvédünk, Stopira várta szurkolóinkat csütörtök délután a VidiShopban, akik ezúttal is sokan látogattak el a Piac téri üzletben, ahol a szokásos dedikálókártyák mellett már egy-egy karácsonyi ajándékra is rákerültek játékosaink aláírásai.

Készültek a közös képek is, a beszélgetés során Küsütől elsősorban gólt kértek a drukkerek a Haladás elleni évzáró meccsen, Stopinak pedig a magyar tudását is tesztelték szurkolóink. Géresi Krisztiánt nagypapája is meglepte a dedikálás során. Pali bácsitól többek között azt is megtudtuk, hogy minden újságcikket eltesz az unokájáról, az elmúlt egy évben már két nagy mappa is megtelt az írásokból.

A VidiShopban természetesen továbbra is megvásárolhatóak az új termékek , december 20-ig pedig várjuk szurkolóink felajánlásait a jótékonysági gyűjtésünkre. Az ajándékok igazán jó helyre, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központba kerülnek még karácsony előtt. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek