hu en
2016. Október 24. 17:10  -  Wéninger Ákos   -   nso.hu   -   Fotó: vidi.hu
Három Vidi-játékos is bekerült a forduló álomcsapatába

Szolnoki Roland a szezon legmagasabb osztályzatát kapta a balhátvédek közül. Rajta kívül Juhász Roland és Anel Hadzic is ott van a 13. forduló legjobbjai között az nso.hu összeállításában.

Az október 22-i fordulóban az NB I-es csapatok játékosai a gólok (26) mellett jobbnál jobb InStat-adatokat is szállítottak. Szolnoki Roland például 368-as InStat-értékkel zárta a Paks elleni találkozót (ez a legjobb balhátvéd-teljesítmény a szezonban), míg Juhász Roland (295) és Anel Hadzic (289) is meggyőző mutatókkal került be az álomcsapatba.

Szintén az InStat statisztikáit olvasva kiderül, hogy Fiola Attila 53 passzából mindegyik csapattárshoz került szombat este, azonban ezúttal ez, és hat labdaszerzés sem volt elég ahhoz, hogy válogatott hátvédünk is a forduló álomcsapatának tagja lehessen.

A 13. FORDULÓ INSTAT-ÁLOMCSAPATA:

Tomás Tujvel (Mezőkövesd, 271-es index) – Balázs Benjámin (Újpest, 297), Lipták Zoltán (DVTK, 298), Kire Risztevszki (Vasas, 287), Szolnoki Roland (Videoton FC, 368) Anel Hadzic (Videoton FC, 289), Juhász Roland (Videoton FC, 295), Windecker József (Újpest, 317) – Cseke Benjámin (Újpest, 288) – Davide Lanzafame (Bp. Honvéd, 318), Ulysse Diallo (Mezőkövesd, 389) 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek