hu en
2016. Október 23. 08:31  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Anel Hadzic: "Végig jó felfogásban, jó ritmusban futballoztunk"

Bosnyák középpályásunk szerint jót tett a csapat önbizalmának a Paks elleni győzelem a jövő heti két fontos mérkőzés előtt.

"Nagyon gyorsan, szinte a semmiből kaptunk gólt a találkozó legelején. Szerencsére egyáltalán nem estünk kétségbe, és szinte rögtön sikerült megfordítanunk a mérkőzést. Végig jó felfogásban, jó ritmusban futballoztunk, persze arra nem számítottam, hogy ekkora különbséggel nyerünk. Fontos mérkőzés volt ez, főleg, hogy jövő szombaton komoly rangadó vár ránk idegenben az éllovas ellen, ez a győzelem mindenképp jót tett az önbizalmunknak. Örülök, hogy sikerült megszereznem az első NB I-es gólomat, remélem még sok fogja követni. Remek labdát kaptam Szolnokitól, utána már csak a kapuba kellett az juttatnom. Most még mindannyian ezt a győzelmet ünnepeljük, de hétfőtől már csak a jövő heti két nagyon fontos mérkőzésünkre készülünk. Szombaton mindenképp nyernünk kell az éllovas otthonában, és természetesen a kupában is tovább kell jutnunk" - nyilatkozta honlapunknak Anel Hadzic.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek