hu en
2016. Október 21. 09:56  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
ELLENFÉL-LES
A döntetlenkirály Paks lesz a vendégünk

A zöld-fehérek idei bajnokiaik felét ikszre hozták, nyáron ellenünk is 1-1-re végeztek.

A Paks 12 forduló után a 11. helyen áll, eddig 2-szer győztek, 6-szor játszottak döntetlent (ez a legtöbb a mezőnyben) és 4-szer kaptak ki. 10 gólt szereztek és 13-at kaptak, legeredményesebb játékosuk Bartha László, aki 4-szer talált be eddig az ellenfelek hálójába. A Diósgyőrt (otthon) és a Mezőkövesdet (idegenben) tudták legyőzni eddig a szezonban. Idegenben nem annyira megy nekik, a mezőkövesdi győzelem mellett egy döntetlent játszottak, 4-szer nem szereztek pontot.

A legutóbbi fordulóban a DVSC-t fogadták, és 1-0-s félidő után végül 1-1-et játszottak. Akkor a következő csapat lépett pályára: Székely - Gévay, Kecskés (Laczkó), Papp, Bertus, Koltai (Jelena), Szabó, Bartha, Vernes (Hahn), Kulcsár, Lenzsér.

A Pakssal egyébként még soha nem játszottunk 0-0-t. A Vidi pályaválasztása mellett a két csapat 10 bajnokin találkozott, és az első döntetlennel zárult meccs óta zsinórban kilencszer nyertünk. A gólarány ezen a 10 találkozón 26-4 a javunkra. (Érdekes statisztikákat ide kattintva olvashat a Vidi - Paks meccsekkel kapcsolatban!)

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek