hu en
2016. Október 14. 12:36  -  Gressó Gergely   -   szekesfehervar.hu   -   Fotó: vidi.hu
STADION
Utolsó szakaszában a közbeszerzés - Új információk a Sóstói Stadionról

Végéhez közeledik az a kétszakaszos közbeszerzési eljárás, amelynek keretében a Sóstói Stadion kivitelezőjét kiválasztják.

Utolsó szakaszába lépett az a közbeszerzési eljárás, amelyet a Sóstói Stadion megépítésére írt ki Székesfehérvár Önkormányzata. Az alkalmassági feltételeknek megfelelt cégek közül egyetlen ajánlattevő, a Strabag által vezetett, több cégből álló konzorcium leadta végleges ajánlatát.

Jelenleg a benyújtott ajánlat jogi és műszaki átvizsgálása zajlik, ezt követően hamarosan a város Közgyűlése elé kerül a téma. A döntést követően megtörténik a munkaterület-átadás, ami azt jelenti, hogy az eredeti ütemezés szerint, 2017 végéig elkészülhet a Sóstói Stadion.

Eközben zajlik a Sóstó Természetvédelmi Terület megmentését jelentő fejlesztés is. A lőszermentesítés megtörtént, jelenleg a mederkotrásra, a vízpótlás biztosítására, valamint a tanösvény felújítására vonatkozó közbeszerzési eljárás van folyamatban, amely várhatóan még idén lezárul - olvasható a város hivatalos honlapján. 
 

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek