hu en
2016. Október 13. 22:01  -  Acsai N. Ferenc   -   nso.hu   -   Fotó: vidi.hu
RÓLUNK ÍRTÁK
InStat: 3+1 Vidi-játékos a szezon első harmadának álomcsapatában

Loic Nego, Paulo Vinícius és Juhász Roland mellett a már a francia első osztályban futballozó, de korábban csapatunkat erősítő Lang Ádám is helyet kapott a legjobbak között.

Az InStat-elemzőrendszer adatai alapján az nso.hu összeállította a 2016-2017-es idény első 11 fordulójának álomcsapatát, amelybe három jelenlegi és egy volt Vidi-játékos került be. Loic Nego, Paulo Vinícius, Juhász Roland és pluszban a szeptember elején Franciaországba igazolt Lang Ádám található a legjobb 11-ben.

A portál kiemeli, egyénileg a Vidi védői kiemelkedtek a szezon első harmadában, hiszen Nego 255.1-es indexszel lett a legjobb jobbhátvéd, Vinícius 243.5-tel az egyik legjobb belső védő, korábbi játékosunk, Lang pedig a másik legjobb középső védő, aki egyben a legjobb teljesítményt is nyújtotta egy meccs alatt, a DVSC elleni győzelem (5-1) alkalmával két gólt szerzett, és 435-ös (!) indexet ért el! (Korábban erről a kimagasló teljesítményről itt számoltunk be).

Bár a szezont eredeti posztján, hátvédként kezdte meg, Henning Berg, a Videoton FC vezetőedzője utána úgy döntött, védekező középpályásként játszatja Juhász Rolandot, ami jó húzásnak bizonyult, Juhász nagyon élvezi új szerepkörét - olvasható a cikkben. Csapatkapitányunk egyébként 248-as indexszel fért be a középpályára. 

A szezon első harmadának legjobb csapata az InStat alapján:

Rózsa D. (Haladás, 244.6) - Nego (Videoton FC, 255.1), Vinícius (Videoton FC, 243.5), Lang (Videoton FC 260.1), Ramírez (FTC, 259) - Gera (FTC, 249.9), Juhász (Videoton FC, 248), Nagy D. (FTC, 239.5) - Varga R. (FTC, 239.4), Böde (FTC, 240.3), Diarra (Újpest FC, 249).

 

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek