hu en
2016. Október 10. 10:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
JÓTÉKONYSÁG
Együtt a mellrák ellen! - jótékonysági licit

Licitáljon a csapat által dedikált Vidi-mezre, valamint a szintén dedikált adidas labdára október 27-ig, és segítse „Betegápolásért Alapítvány​” munkáját!

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, a korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozott klubunk a kampányhoz. A Magyarországon is sok embert érintő betegség időben felismerve legyőzhető, éppen ezért lényeges a szűréseken való részvétel - erre hívják fel ilyenkor a figyelmet világszerte.

Az összefogás egyik első lépéseként a vidi.hu fejlécében egy rózsaszín masni, azaz a kezdeményezés szimbóluma látható egész hónapban, a játékosok pedig az október 22-i Videoton FC - Paksi FC bajnoki mérkőzésen rózsaszín pólóban vonulnak be a pályára.

Az idei összefogás keretében klubunk ismét indít jótékonysági licitet a Vaterán, és az ebből befolyó teljes összeget a „Betegápolásért Alapítvány​”​ részére ajánlja fel. Az árverés keretében egy, a csapat által dedikált mez és egy szintén dedikált adidas mérkőzéslabda kerül kalapács alá. A mezre és a labdára az alábbi online aukción lehet licitálni, 2016. október 27-én éjfélig.
 


Mobil verzióért kattintson ide!

 


Mobil verzióért kattintson ide!


A „Betegápolásért Alapítvány​” egyik alapítója a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. A közhasznú alapítvány elsődleges feladatának tekinti, hogy segítse a kórházba a korszerű ápolási eszközök beszerzését, amelyek hozzájárulnak a magasabb szintű ellátáshoz, a betegek magasabb komfortjának biztosításához.

Céljaik:

  • Segíteni az egészséget befolyásoló feltétel- és eszközrendszert.

  • Elősegíteni, hogy a kórház nővérei és asszisztensei mind képzettebbek legyenek, ezért támogatják a kapcsolódó tárgyú szakmai továbbképzéseket.

  • Elősegíteni, hogy a kórház ápolói, nővérei és asszisztensei szabadidejüket is hasznosan és igényesen tölthessék el, ezzel is hozzájárulva a kórházi szakdolgozók általános közérzetének javításához, és ezáltal a hosszútávon nyugodtabb, emberközelibb és az egészségügyi szakellátást pozitívan befolyásoló kórházi légkör kialakításához.

Kérjük, segítse Ön is egy licittel az alapítvány munkáját! Köszönjük!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek