hu en
2016. Október 03. 09:49  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu
Klubunk is csatlakozott a mellrák elleni küzdelem városi kampányához

Honlapunk fejlécében már látható a program szimbóluma, hamarosan jótékonysági licitet indítunk, legközelebbi hazai bajnokinkon pedig a játékosok is felhívják a figyelmet a szűrés fontosságára.

Klubunk a korábbi évekhez hasonlóan idén is csatlakozott a mellrák elleni küzdelem városi kampányához. Az összefogás egyik első lépéseként a vidi.hu fejlécében egy rózsaszín masni, azaz a kezdeményezés szimbóluma látható egész hónapban.

Hamarosan elindul jótékonysági licitünk is, mellyel majd a „Betegápolásért Alapítvány​” munkáját segíthetik szurkolóink, illetve az október 22-ei Videoton FC – Paksi FC mérkőzésen a játékosok rózsaszín pólóban vonulnak be a pályára, ezzel is felhívva a figyelmet: az időben felfedezett emlőrák gyógyítható!

Október világszerte az emlőrák elleni harc hónapja. A betegség elég gyakori, Magyarországon évente 7-8000 új beteget diagnosztizálnak. A tudomány jelenlegi állása szerint az emlőrák nem megelőzhető, ám időben felfedezve gyógyítható! Ennek érdekében szervezi a népegészségügy az emlőszűrést a legérintettebbek körében, a 45-65 éves nők között. Kétévente meghívót kapnak és egy rövid, egyszerű vizsgálat révén mindenki meggyőződhet egészségéről. Csak a szervezett szűrés révén lehet időben felfedezni a daganatot!

Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek