hu en
2016. Október 01. 10:19  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu/Cuhorka Ádám
Fiola Attila: "Svájc ellen javíthatjuk ki a feröeri botlásunkat"

A magyar válogatott október 7-én este Svájcot fogadja, 10-én pedig Lettországban lép pályára. Erről a két vb-selejtezőről kérdeztük válogatott védőnket, Fiola Attilát. 

"Az elmúlt héten közösen készültünk az U21-es válogatottal, és bár nálunk egyelőre csak az itthon játszó kerettagok tudtak részt venni az edzőtáborban, mindenképp hasznosnak ítélem ezt a néhány napot. Szombatra pihenőt kaptunk, vasárnap találkozunk majd ismét Telkiben, ekkor csatlakoznak hozzánk a külföldön játszó játékosok is. Rövid időn belül két selejtezőmérkőzés vár ránk, mi azonban mindig a következő meccsre készülünk, ami jelen esetben Svájc lesz. Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon erős válogatottról beszélünk, amelyik legutóbb az Európa-bajnok Portugáliát is legyőzte a vb-selejtező csoportunkban. A svájci válogatott alapemberei top-bajnokságokban szerepelnek, borzasztó nehéz találkozóra számítunk ellenük péntek este, azonban mindent megteszünk azért, hogy megszerezzük hazai pályán ellenük a 3 pontot, hiszen csak így javíthatjuk ki a feröeri botlásunkat. Alig három nappal később pedig Lettországban játszunk mérkőzést, vagyis arra a találkozóra jóval kevesebb időnk marad majd készülni, és ott az utazás mellett a regenerálódásunkra is oda kell figyelni. Mindkét meccsünket meg szeretnénk nyerni, ennek szellemében dolgozunk, és így is fogunk mindkét alkalommal kiszaladni a pályára" - nyilatkozta honlapunknak Fiola Attila. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek