hu en
2016. Szeptember 16. 20:10  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Paulo Vinícius 2020-ig hosszabbított a Vidivel

Brazil védőnk szerződése jövő nyáron járt volna le, most további 3 évvel meghosszabbították.

Mindenben megegyezett a Videoton FC és Paulo Vinícius, így már egy évvel a kontraktusa lejárta előtt aláírta szerződéshosszabbítását védőnk, melynek értelmében 2020-ig a Vidi játékosa marad!

"Megmondom őszintén, nem hittem volna 2011-ben, amikor a Vidihez igazoltam, hogy 5 évvel később még mindig Székesfehérváron fogok futballozni, ráadásul épp most írtam alá egy 2020-ig szóló szerződéshosszabbítást. A mai labdarúgásban nagyon ritka az, hogy egy játékos ilyen hosszú ideig ugyanabban a csapatban játszik. Számomra nagy öröm a hosszabbítás, hiszen rengeteg szép sikert értem el a Vidivel - voltak persze kudarcaink is - a jövőben pedig újabb sikereket szeretnék átélni Székesfehérváron. Nagyon motivált vagyok, szeretnék a jövőben is hasznos tagja lenni a csapatnak. Sokat jelent számomra ez az ország, itt született a gyermekem, itt élünk hosszú évek óta a családommal, egy álmom válna valóra, ha Vidi-játékosként bemutatkozhatnék majd egyszer a magyar válogatottban is. Ez persze a jövő zenéje, de ahogy mondtam, tele vagyok motivációval, és úgy érzem, a legjobb éveim még előttem vannak" - nyilatkozta honlapunknak Paulo Vinícius.

"Örülök, hogy újabb alapemberrel, a védelem egyik oszlopos tagjával sikerült szerződést hosszabbítanunk. Vinícius ráadásul az elmúlt években több alkalommal is viselte a csapatkapitányi karszalagot, amikor Juhász Roland valami miatt nem lehetett ott a pályán. Ez is mutatja, milyen kaliberű labdarúgóval sikerült hosszabbítanunk. A tárgyalások során végig éreztem, hogy Vini nagyon kötődik a Vidihez és nagyon szeretne itt maradni, ez pedig a klub szempontjából kifejezetten fontos. Örülök, hogy egy olyan játékost sikerült megtartanunk, aki akár a magyar válogatottban is helyet követelne magának, amennyiben magyar állampolgársággal rendelkezne. A korábban megjelent hírekkel ellentétben egyébként semmiféle megkeresés nem történt egyetlen csapat részéről sem Vinícius játékjogának megvásárlásával kapcsolatban" - mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Paulo Vinícius a nagynevű brazil Sao Paulo együttesénél tette meg az első lépéseket a labdarúgásban, de igazán az uruguayi River Plate-nél vált meghatározó játékossá. Csapatunkhoz 2011 nyarán érkezett az akkor 21 esztendős brazil védő. Hátvéd létére kifejezetten gólerősnek mutatkozott, első, nálunk töltött idényében a bajnokságban 3 gólig jutott, de megemlíthetjük az Európa Ligában a Sportingnak lőtt gólját is.

Vinícius eddig 125 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, és 8 alkalommal volt eredményes. Az Európa Ligában, selejtezőkön és csoportmeccseken, összesen 22 mérkőzésen szerepelt Vidi-játékosként, és 2 gólt szerzett. Ezen kívül 4 BL-selejtezőn is pályára lépett fehérvári színekben, és ebben a sorozatban is sikerült 1 gólt szereznie.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek