hu en
2016. Szeptember 09. 12:00  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
HOGY VAN?
Simon Ádámot műteni kellett, kihagyás vár rá

Középpályásunk jelenleg a Fejér Megyei Szent György Kórházban lábadozik, jövő héten kezdheti a rehabilitációt.

"Simon Ádámot elhúzódó és súlyosbodó gerinctájéki panaszok miatt kezeltük az elmúlt időszakban, de sajnos nem értünk el számottevő eredményt. MR-vizsgálatot és idegsebészeti konzíliumot kértünk, ami sérvet diagnosztizált, ezért műtétre volt szükség, amit a Fejér Megyei Szent György Kórház idegsebész főorvosa, Dr. Lencsés Tamás csütörtökön el is végzett. A beavatkozás jól sikerült, Ádám is jól van. Amint lehet, elkezdjük a rehabilitációt, és meglátjuk, milyen ütemben tudjuk visszaadni őt a csapatnak. Ami a legfontosabb ebben az esetben, hogy a felépülése után újra teljes értékű munkát végezhet és 100 százalékban alkalmas lesz a profi sportra" - nyilatkozta a vidi.hu-nak Dr. Kovács Tibor csapatorvos.

"Ádám panaszait porckorongsérv okozta, a műtéttel megszüntettük ezt a problémát. A sérv nem volt nagy, de rossz helyen volt, ami nem csak Ádám sporttevékenységében okozott gondot, hanem a hétköznapi életében is. Jövő héten elhagyhatja a kórházat és elkezdődik a gyógytorna, ezt követi majd a sportrehabilitáció" - mondta Dr. Lencsés Tamás főorvos. 

Simon Ádámot telefonon értük el a kórházban. "Jól érzem magam, pénteken már fel is állhattam az ágyból, kimehettem a mosdóba. Köszönöm a műtétet végző Lencsés főorvosnak és Kovács Tibor csapatorvosnak is az elmúlt időszakban nyújtott segítségüket és munkájukat! Remélem, jól halad majd a rehabilitációm és minél előbb visszatérhetek a pályára" - fogalmazott.

Simon Ádámnak gyors és teljes felépülést kívánunk!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek