hu en
2016. Szeptember 09. 19:00  -  Papp Brigitta   -   Fotó: vidi.hu/Cuhorka Ádám
Fiola Attila: „Mindenkinek meg kell küzdenie a helyéért"

Szerda óta új igazolásunk is a kerettel készül. 

Az átigazolási időszak utolsó napján a Puskás Akadémiától érkezett Fiola Attila, aki azonban a csapathoz a válogatott Feröer-szigeteki mérkőzése miatt csak szerdán tudott csatlakozni. A 17-szeres válogatott hátvéd a szerdai átmozgatás után csütörtökön edzett először együtt Juhász Rolandékkal. 

„A csapattársaim közül sokakat ismerek már, az eddigi rövid idő alatt pedig nagyon pozitívak a benyomásaim a klubról. Bízom benne, hogy sikerül elérni a kitűzött célokat, és jövőre akár a Bajnokok Ligájában is pályára léphetek a Vidiben. Átigazolásom előtt többször is beszélgettem Kovács Zoltánnal, aki nagyon meggyőző érveket hozott fel a Vidi mellett, így végül úgy döntöttem, hogy itt szeretnék játszani. Egyelőre az a legfontosabb, hogy visszanyerjem a sérülésem előtti formámat. Nem tudom még, hogy Henning Berg számol-e velem a Haladás ellen, mindenesetre én azon leszek, hogy minél hamarabb bekerüljek a csapatba és játéklehetőséghez jussak. Jelenleg Magyarországon a Vidi kerete az egyik legerősebb, mindenkinek meg kell küzdenie a helyéért. A Haladás pedig masszív, egységes csapat, úgyhogy nehéz mérkőzésre számítok."

Attilát természetesen a hétközi válogatott találkozóról is kérdeztük - a 26 éves védő végigjátszotta a Feröer-szigetek elleni mérkőzést.

„Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, két éve is megszenvedtünk ellenük, de akkor sikerült nyernünk. Hamarosan jön a Svájc és a Lettország elleni találkozó, ezeken javítanunk kell. Természetesen nyerni szerettünk volna kedden, úgy terveztük, hogy a csoportból kiemelkedő Svájcon és Portugálián kívül a másik három csapatot oda-vissza le kell győznünk, így most nyernünk kell hazai pályán Svájc ellen, akkor visszahozzuk az elveszített pontokat."

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek