hu en
2016. Szeptember 05. 21:40  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Lang Ádám a francia élvonalba igazolt

A válogatott hátvéd játékjogát a Dijon FCO vásárolta meg.

A Dijon FCO és a Videoton FC megállapodásának értelmében a francia élvonalban szereplő csapatnál folytatja pályafutását Lang Ádám. Az átigazolást hétfőn engedélyezte a FIFA.

A 23 éves veszprémi hátvéd tavaly júniusban érkezett a Vidihez, az elmúlt bő egy évben 36 tétmérkőzésen két gólt szerzett – éppen utolsó meccsén, a DVSC ellen duplázott. A 15-szörös válogatott labdarúgó a nemzeti csapat összes Eb-mérkőzését végigjátszotta 2016 júniusában.

„Lang Ádámért olyan ajánlat érkezett, amelyet nem lehetett visszautasítani – a francia klub komoly összeget áldoz a válogatott hátvéd játékjogáért. Ismét egy európai topbajnokságba tudtunk eladni egy játékost, erre büszke lehet a klub. Ádám érthető okokból szerette volna kipróbálni magát külföldön, úgy gondolom, hogy ezzel az átigazolással mindenki elégedett lehet. Szeretném neki a Vidi nevében megköszönni az eddigi teljesítményét és azt, hogy akkor is tisztességesen dolgozott és mindent megtett a klub sikeréért, amikor nehezebb időszakon ment keresztül és kevesebb játéklehetőséghez jutott“ – mondta Lang Ádám távozásáról Kovács Zoltán sportigazgató. 

Lang Ádámnak természetesen sok sikert kívánunk további pályafutásához!

CÍMKÉK
Lang Ádám
Hírek
MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek