hu en
2016. Augusztus 31. 13:31  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
IGAZOLÁS
Újabb fiatal tehetség érkezett

A 18 éves Ante Solomun a Vidi II-ben már edzőmérkőzésen is bizonyította, hogy érdemes rá számítani.

Aláírta szerződését klubunkkal a szélsőként és támadó középpályásként is bevethető horvát Ante Solomun, aki az NK Lucko Zagreb csapatától érkezik Székesfehérvárra.

Ante 1998. március 6-án, Varasdon született, anyai ágon magyar felmenőkkel is rendelkezik, édesapja, Ivica Solomun pedig kapusként maga is profi labdarúgó volt.

A 179 centiméter magas, jobblábas játékos az előző szezont a szlovén NK Zavrc együttesénél töltötte, ahol az első csapatban pályára lépett többek között a Maribor elleni kupaelődöntőn és a csapatunk elleni nyári edzőmérkőzésen is. A fiatal labdarúgó a felkészülés folyamán néhány napig a Vidi II-vel készült, valamint pályára lépett a DAC II elleni találkozón is. Ante Solomun teljesítményével meggyőzte a szakmai stábot, a következő szezonban kölcsönjátékosként húzhatja magára a Vidi-mezt.

 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek