hu en
2016. Augusztus 24. 13:41  -  Gressó Gergely   -   Fotó: vidi.hu
Henning Berg is megnézte a válogatott szerdai edzését

A fizikai felmérésen vezetőedzőnk Bernd Storckkal is váltott néhány szót.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, szerdán a felnőtt- és az U21-es válogatott néhány tagja fizikai felmérésen vett részt a Testnevelési Egyetem Csörsz utcai pályáján. A játékosokon kívül vezetőedzőnk, Henning Berg is feltűnt a budai létesítményben, ahol a magyar válogatott szövetségi kapitányával, Bernd Storckkal is beszélgetett egy rövid ideig.

„Már másodszor találkoztunk a szövetségi kapitánnyal, vasárnap a bajnokink előtt is tudtunk néhány szót váltani. Nagyon fontosnak tartom, hogy jó kommunikáció legyen a klubok és a szövetség között. Most négy játékosunk készül az „A“, illetve az U21-es kerettel, ennek nagyon örülök, bízom benne, hogy a jövőben is sok Vidi-játékos kap majd meghívót a nemzeti csapatokba. Megnéztem a teszteket, majd váltottunk is pár mondatot a labdarúgásról. Hasznosnak tartom az ilyen találkozásokat, ha van egy kis időnk, akkor érdemes ilyenkor beszélgetni egy kicsit, hiszen akár még tanulni is tudunk egymástól pár dolgot“ – mondta a találkozásról vezetőedzőnk, Henning Berg. 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek