hu en
2016. Július 31. 20:53  -  Gressó Gergely   -   Fotó: vidi.hu
Henning Berg: “Három mérkőzést kellett volna megnyernünk ennyi helyzetből”

A két vezetőedző értékelte a vasárnap esti bajnokit.

Henning Berg:

“Sok csapat küzd azzal, amikor csütörtökön Európában, hétvégén pedig a bajnokságban kell helyt állni. Persze erre fel voltunk készülve és szeretnénk is jól szerepelni az Európa Ligában, hiszen ez a játékosok és a klub fejlődése szempontjából is fontos. Jelen pillanatban viszont el kell ismerni, nem kezeljük ezt helyzetet igazán sikeresen, ma pedig kimaradtak a helyzetek is. Három mérkőzést kellett volna megnyernünk annyi lehetőséggel, amennyit ma kialakítottunk, de különböző okok miatt kimaradtak, így pedig nagyon nehéz megszerezni a három pontot. Ráadásul két pontrúgás után kaptunk gólt annak ellenére is, hogy eddig ezeknek a kivédekezése nagyon jól ment. Abban biztos vagyok, hogy ha csak egy mérkőzés lesz majd egy héten, akkor nagyon sikeresek leszünk Magyarországon. Hosszú távon persze az a célunk, hogy mindkét sorozatban jól tudjunk szerepelni, de most még nem tartunk ott. Suljic-ot pihentetni szerettük volna, nagyon sokat és jól dolgozott az eddigi mérkőzéseken, de a második félidőben szükség lett volna rá – jó formában van, remekül játszott csütörtökön is. Nem tudok még mit mondani a sérüléséről, bízunk benne, hogy nem kell sokat kihagynia.”

 

Michael Oenning:

“Természetesen nagyon örülünk annak, hogy sikerült megnyernünk a mérkőzést, csak emeli az eredmény értékét, hogy idegenből hoztuk el a három pontot. Ezen a mérkőzésen apróságok döntöttek. Mindkét csapat koncentráltan játszott, főleg a középpályán folyt a játék, mindkét csapat jól védekezett. Sokáig döntetlenre állt a mérkőzés, de végül sikerült megszereznünk egy rögzített szituáció után a vezetést. Ez megnyugtatta a csapatot, biztos védekezésből mentünk előre, a második gól a teljesítményünk megkoronázása volt. Örülünk, hogy zsinórban három jó csapatot győztünk le, de nem szabad elszállnunk magunktól, folytatni kell a megkezdetett munkát. Bízom benne, hogy a következő mérkőzésünket hazai pályán sok néző előtt tudjuk majd játszani.”

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek