hu en
2016. Július 24. 20:35  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Feczesin Róbert: "Csalódott vagyok az eredmény miatt"

Gólszerző támadónk arról is beszélt, hogy az első perctől kezdve remekül megértik egymást Lazoviccsal, akiről a Paks ellen is bebizonyosodott, hogy nagyszerű labdarúgó.

"Nagyon csalódott vagyok az eredmény miatt, hiszen az első félidőben sok helyzetet sikerült kialakítanunk, a vezető gólunk után is kézben tartottuk és uraltuk a meccset. Sajnos a második félidő elején mintha az öltözőben maradtunk volna, felhoztuk a Paksot, sikerült kiegyenlíteniük, utána hiába kezdtünk el megint nyomni, nem tudtunk már olyan helyzeteket kialakítani, mint az első játékrészben. Lazovics nagyszerű játékos, akivel már az első perctől kezdve nagyon jól megértjük egymást, ezt ma sikerült a pályán is több alkalommal bebizonyítanunk. Annak örülök, hogy jól elkaptam a szezon elejét, már ami a góllövést illeti, remélem, a jövőben is gólokkal tudom segíteni a Vidit" - nyilatkozta honlapunknak Feczesin Róbert.
 

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek