hu en
2016. Július 23. 16:14  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
VIDEOTON FC II - MÓRI SE 4-2 (2-1)
A Mór ellen is magabiztosan nyert a Vidi II

Ha nem is sziporkázó játékkal, de legyőzte alacsonyabb osztályú ellenfelét Disztl László együttese.

A hétközi, DAC II elleni felkészülési mérkőzést követően szombat délelőtt újabb edzőmeccset játszott második csapatunk. Az ellenfél ezúttal a Fejér Megyei I. osztályban szereplő Móri SE volt.

Ezúttal a Bukrán - Baksa, Heé, Bognár, Varga - Réti, Toma - Zsótér, Kovács, Bévárdi - Véninger tizenegyet küldte pályára Disztl László.

Korán, már a 7. percben gólnak örülhettek a piros-kék fiatalok, egy szép akció végén Véninger 15 méterről lőtt nagy gólt. (1-0.) A folytatásban is a mieink domináltak, azonban egy gyors kontra végén a vendégek kihasználták Bukrán bizonytalanságát, és egyenlíteni tudtak. (1-1.) A 38. percben Bognár mutatott be szép szólót, majd remekül ugratta ki Véningert, akit gólhelyzetben sodort el a kivetődő móri kapus, a büntetőt Bognár higgadtan értékesítette. (2-1.)

A második félidőben egyre inkább kijött a két csapat közti osztálykülönbség - ez elsősorban erőnlétben látszódott meg. A 63. percben Kovács adott szép lyukpasszt Zsótérnak, aki kicselezte a móri kapust, majd közelről az üres kapuba lőtt. (3-1.) Nyolc perccel később a csereként pályára lépő Csongrádi Márk fejelt a vendégek kapujába egy szögletet követően. (4-1.) A végeredményt a 90. percben állították be a móriak, miután a vendégek támadója szinte nullszögből tekert a kapunkba. (4-2.)

A Vidi II utolsó nyári felkészülési meccsét jövő héten szerdán, Diósdon játssza a Szigetszentmiklós ellen. Augusztus 7-én pedig következik az első bajnoki mérkőzés, a Honvéd II otthonában.

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek