hu en
2016. Július 01. 14:58  -  Vidi.hu   -   Fotó: vidi.hu
Találkozzon az Európa-bajnokság vidis hőseivel!

A klubunk által szervezett közönségtalálkozón Lang Ádám és Juhász Roland várja a szurkolókat vasárnap 20.00-tól a Zichy-ligetben. Facebook-játékunkon két játékosunk hivatalos válogatott mezét is megnyerheti!

Jöjjön el, készítsen közös fotót és dedikáltasson kedvenceivel! Juhász Roland és Lang Ádám, a Vidi válogatott labdarúgói, a franciaországi Európa-bajnokságon remeklő magyar csapat tagjai várják a szurkolókat július 3-án, vasárnap 20.00-tól 21.00-ig Székesfehérváron, a Zichy-ligetben.

A közönségtalálkozón a két játékos mesél majd franciaországi élményeiről, az Eb hangulatáról és az ellenfelekről, valamint lehetőség nyílik közös fénykép készítésére is!
 

NYERJEN EGY-EGY HIVATALOS JUHÁSZ ÉS LANG MEZT!

Azok között, akik vasárnap 16.00-ig megosztják az eseményről szóló posztunkat a Facebookon, 1 db Juhász Roland és 1 db Lang Ádám hivatalos válogatott mezt sorsolunk ki, amelyeket természetesen dedikálnak is a játékosok! Vasárnap 16.00 után pár perccel tesszük közzé Facebook-oldalunkon a 2 nyertes nevét, akik a helyszínen vehetik át nyereményüket, személyazonosságuk igazolásával. Fontos tehát, hogy csak azok vegyenek részt a játékban, akik saját nevükkel regisztráltak a közösségi oldalon! Az a nyertes, aki nem tud megjelenni a helyszínen, postán kapja meg az ereklyét.

Az esemény után, 21.00-tól a Zichy-liget óriáskivetítőjén megnézheti a Franciaország - Izland negyeddöntőt is!

MOL Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek